Brantner pótkocsik AgroVario
A HB-Brantner termékei az AgroVario Kft kínálatában!
2022-12-22

 

Új importőrrel erősít a Hb-Brantner. 2022. November 1.-től az AgroVario Kft látja el a kizárólagos importőri feladatokat a HB-Brantner termékei esetében Magyarországon. Két erős vállalat kezdi meg ezzel az együttműködést magasabb szolgáltatási szinttel, hogy a HB-Brantner termékei még szélesebb körben legyenek ismertek, elérhetőek a Magyar gazdák körében. Hiszen a HB-Brantner Európa egyik legrégebbi mezőgazdasági pótkocsigyártója. Több mint 75 év tapasztalattal, több mint 130.000 darab legyártott pótkocsival, az egykori kovácsműhelyből induló vállalkozás ma a legmodernebb technológiával gyárt minőségi termékeket. A minőség kulcsa pedig a gyártásban rejlik, ami a mai napig Ausztriában történik. A mezőgazdasági pótkocsik terén a HB-Brantner kínálata széles, minden igényt lefed. Ha szállításról van szó, gyakorlatilag minden gazdálkodó, mérettől függetlenül megtalálja a számára leginkább megfelelő megoldást. 2,5 tonna összsúlytól 34 tonnáig akár tridem futóművel, széles opciós listával érhetőek el pótkocsik. A Power Push Plus+ letolófalas pótkocsi család kiemelt prémium termékek, amelyek cserélhető hátfal rendszerrel széleskörűen használhatóak. Legyen szó termény szállításról, trágyaszórásról, vagy akár a pótkocsi átrakókocsivá is átalakítható. Isobus-os felszereltségben, pedig a beállítások a vezérlés is a legmagasabb szinten szabályozhatóvá válik.

Az együttműködés tekintetében nagyon bizakodóak a vállalatok képviselői. Az AgroVario Kft országos lefedettségű hálózatával, olyan stabil hátteret biztosít, ami a HB-Brantner márka minőségi gépeivel együtt egy nyerő párost alkot.  A pótkocsik szinte azonnal elérhetőek, hiszen az AgroVario már 2022-ben is rendelkezik készlet gépekkel, amit 2023-ban számos típusból álló gépcsomag egészít majd ki. Így rövid határidővel tudja majd a partnereket kiszolgálni. A Fendt betakarítás technológiát tökéletesen ki fogja egészíteni a HB-Brantner kínálata. Így komplexen tudunk megoldásokat kínálni a partnerek számára. A gépes termékpaletta bővítése elsődleges céljaink közt szerepel. Ennek az egyik fontos állomása a mostani megállapodás. Hiszen a HB-Brantner személyében erős partnerre találtunk.

Az AgroVario Kft-ről:

Az AgroVario Kft-t az Axiál Kft alapította azzal a céllal, hogy a Fendt márka teljes termékcsaládjának bevezetési programja elindulhasson Magyarországon is. Az AgroVario Kft kizárólagosan fogja ajánlani a Fendt kombájnokat, bálázókat, és zöldsoros gépeket valamint önjáró permetezőket. Az AgroVario Kft központja Ácson, Észak-Magyarországon nyílt meg, míg az országos exkluzív képviseleti hálózat kialakítása folyamatban van.

A HB-Brantner-ről:

A vállalkozást 1948-ban alapították, ahol az egykori kovácsműhely elkezdte az első pótkocsik gyártását az akkori traktor után. 1958-től már a pótkocsik hidraulikus billentő munkahengerrel szerelteké váltak. A vállalat folyamatos fejlődésen ment át, ahol a gyártócsarnokok kerültek kialakításra az ausztriai Laa/Thaya településen. Jelenleg a gyártó a mezőgazdasági pótkocsik specialistájaként, minőségi és széles termékkínálattal vált ismerté a piacon. A vállalkozást jelenleg a 8. generációt képviselő Hans Brantner vezeti.

IDE KATTINTVA megtekintheti pótkocsikínálatunkat!

 

További híreink
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
FENDT MultiDeal akció
2024-02-07
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02