Fendt 700 Vario GEN6 és GEN7 traktor az AgroVario-tól
A kerekes Fendt traktorok új magyarországi forgalmazója az Agrovario Kft.
2023-06-15

Az AXIÁL Kft. 2023. július 1-jétől átadja a német Fendt kerekes traktorok magyarországi importőri jogát a leányvállalatának az AgroVario Kft.-nek.

Ezáltal – a hevederes traktorok kivételével – a teljes Fendt termékpaletta elérhetővé válik az AgroVario Kft. értékesítési hálózatából.

2022 nyarán már értesülhettek róla, hogy az AXIÁL Kft. többségi tulajdonában álló AgroVario Kft. elindította a Fendt márka teljes termékpalettájának bevezetési programját Magyarországon.

Az AgroVario Kft. az eltelt időszakban a Fendt márka kombájn, bálázó, kasza, rendterítő, rendképző, rendfelszedő kocsi, önjáró silózó és permetező, valamint teleszkópos rakodó típusait kínálta ügyfeleinek. 2023. július 1-jétől tovább bővül termékpalettájuk a Fendt kerekes traktorkínálatával, mely az AXIÁL Kft. portfóliójából kerül át a vállalathoz.

Azzal, hogy az AXIÁL Kft. érdekeltségi körébe tartozó AgroVario Kft.-hez kerül a Fendt márka szinte összes gépének és megoldásának kizárólagos hazai értékesítési joga – ez alól kivételt képeznek a hevederes erőgépek, melyek forgalmazását továbbra is az AXIÁL Kft. látja el -, lehetővé válik egy koherens tudásbázis kialakítása és ennek megfelelően egy specializált, még magasabb szintű szakmai háttér biztosítása. A termékáthelyezés révén mind az AgroVario Kft., mind az AXIÁL Kft. ügyfelei nagyobb figyelemben és hatékonyabb kiszolgálásban részesülhetnek a kibővülő és koncentrált szervizkapacitás révén.

A Fendt erőgépekhez kapcsolódó értékesítés utáni szolgáltatásokat, mint például az alkatrészellátást és szervizszolgáltatást, az ügyfelek a jövőben továbbra is igénybe vehetik az AXIÁL Kft. 19 telephelyén a megszokott, színvonalas minőségben, miközben az AgroVario Kft. hálózatbővítése nagy erőkkel folyik.

További híreink
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
FENDT MultiDeal akció
2024-02-07
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02