Agrifac Condor
Agrifac önjáró permetezők az AgroVario-tól
Agrifac Condor Vanguard önjáró permetező az AgroVario-tól

Condor V

Az Agrifac Condor a leginnovatívabb szántóföldi permetező a világon. Hatékony, gazdaságos, ergonomikus és környezetbarát. Briliánsan egyszerű. A híres StabiloPlus járószerkezet felülmúlhatatlan stabilitást biztosít és kényelmes haladást garantál a gépnek. EcoTronicPlus segítségével az információk permetezés és közúti haladás során egyaránt valós időben jeleníthetők meg egy letisztult képernyőn. Az okos GreenFlowPlus permetezőrendszernek köszönhetően a visszamaradó folyadék már a múlté, a rendszer gyorsan és könnyen tisztítható.

Condor permetezési technológia

J-szórókeret – Stabil és robusztus kivitel gömbvasból a nagyobb munkaszélességért és a hosszú élettartamért

Az egyre csökkenő lehetőségek egyre inkább növelik a kapacitás és minőség fontosságát. A szélesebb szórókeretek, illetve a stabil szórókeret melletti magas munkasebesség elengedhetetlen. A hengeres, stabil és robosztus J-szórókeret minőséget, stabilitást és hosszú élettartamot biztosít 24 méteres munkaszélességtől.

BalancePlus – A megfelelő egyensúly erős, stabil alapja

Hogyan lehet a StabiloPlus stabilitását továbbítani a szórókeretre? Az Agrifac J-szórókeret egy félhold-alakú felfüggesztésen szabadon gördül, így tartva egyensúlyban a keretet: BalancePlus.

StabiloPlus – A stabil járószerkezet nélkülözhetetlen annak biztosításához, hogy minden egyes csepp a megfelelő helyre kerüljön.

Az Agrifac egyedülálló és szabadalmaztatott StabiloPlus járószerkezete garantálja a zökkenőmentes haladást, megakadályozza a szórókeret kilengését, biztosítja, hogy a vegyszerek egyenlően kerüljenek kijuttatásra, továbbá egyenletesen elosztja a súlyt a négy kerék között, hogy minimalizálni lehessen a talajnyomást.

GreenFlowPlus – Optimális víz- és vegyszerhasználat

A GreenFlowPlus egy olyan szivattyúrendszer, amely garantálja a víz és a vegyszerek optimális felhasználását. A kompakt szivattyúrendszer a permetlé 99,99%-át kipermetezi, továbbá az állandó permetezési nyomás biztosítja, hogy a megfelelő mennyiség kerüljön kijuttatásra. Ezen felül a teljes keretben történő keringetés biztosítja, hogy ne képződjön lerakódás, illetve a permetezési háromszögek ne jöjjenek létre. A kijuttatott folyadékmennyiség mindig állandó marad, még a permetezési szélesség gyors változása esetén is. A permetezés befejeztével nem marad folyadék a tartályban. A GreenFlowPlus rendszer nagyon könnyen és környezetbarát módon tisztítható.

NEED Farming

A NEED Farming egy olyan gazdálkodási koncepció, amely a növények, a talaj és más változók megfigyelésére, mérésére és az ezekre adott válaszokra alapul,  illetve az egyes növények igényeit elégíti ki. Úgy gondoljuk, hogy a precíziós gazdálkodás nem lehet elég precíz. Ahhoz, hogy előre tudjunk lépni a  gazdálkodásban, a termésnek növényi szinten kell gondját viselnünk.

My Agrifac – Növelje hatékonyságát

A My Agrifac egy olyan eszközkészlet, amely a gépek hatékonyságának növelését szolgálja és amellyel a felhasználók folyamatosan mérhetik a gépeik  ktivitását. Ez nem csak a műveletek valós idejű nyomonkövetését teszi lehetővé a felhasználók számára, de azok elemzését is.

EcoTronicPlus – Optimális vezérlés és intuitív üzemeltetés

A legfelhasználóbarátabb és leginkább dicsért vezérlőrendszerünk, amely minden olyan információt a felhasználók rendelkezésére bocsát, amelyre permetezés közben szükségük lehet. EcoTronicPlus továbbá lehetővé teszi a legtöbb funkció automatikus végrehajtását. A legfontosabb folyamatok és visszajelzők egy pillantással áttekinthetők. Röviden összefoglalva, optimális vezérlés és intuitív üzemeltetés a EcoTronicPlus segítségével. Briliánsan egyszerű!