Az Agrifac Machinery kizárólagos magyarországi márkakereskedőként üdvözli az AgroVario-t
2023-10-11

Támogatjuk a gazdákat a jövőbeni permetezési kihívásaik leküzdésében az innovatív Agrifac Condor termékcsaláddal

Az Agrifac Machinery B.V. az értékesítési és ügyfél támogatási elkötelezettségének globális részeként örömmel jelenti be, hogy megkezdi az együttműködést az AgroVario Kft-vel mint kizárólagos márkakereskedővel az Agrifac termékek forgalmazásában Magyarországon.

Az AgroVario-val együttműködve az Agrifac célja, hogy tovább erősítse márkajelenlétét és növelje piaci részesedését a magyar piacon. A partnerség lehetővé teszi a mezőgazdasági vállalkozók és üzemek részére, hogy széleskörűen hozzáférjenek az Agrifac innovatív megoldásaihoz, és leküzdjék a növényvédelmi technológiákban jelentkező jövőbeli kihívásokat az AGRIFAC Condor termékcsaláddal, a CONDOR és VANGUARD önjáró gépek használatával.

Az AgroVario-t 2021-ben alapította az AXIÁL Kft. és pénzügyi befektetők közösen, azzal a céllal, hogy a Fendt márka teljeskörű termék, a Bednar talajművelő és vetőgépek, a HB Brantner pótkocsik és a BAUER öntözéstechnika magas minőségi színvonalú mezőgazdasági gépei forgalmazását és márkaképviseletét biztosítsák. November 1-től a portfólió a növényvédő gépekkel bővül, hiszen a cég az Agrifac önjáró permetezőgépek forgalmazását és teljeskörű szerviz és alkatrész ellátását kezdi meg.

Az AgroVario kiterjedt országos telephelyhálózata, minden megyében jelenlévő értékesítési és szerviz csapata megbízható támogatást és tanácsadást nyújt az ügyfelek részére az Agrifac permetezési technológiákkal kapcsolatban. Ezen túlmenően új márkaképviselő partnerünk teljeskörű terméktámogatást tud nyújtani termékmenedzserein keresztül a meglévő és új partnereink részére a technológiai kérdésekben is.

Az Agrifac partnerségével az AgroVario immár kizárólag a holland gyártó prémium megoldásait kínálja az emelt hasmagasságú önjárópermetező szegmensében, lehetővé téve a mezőgazdasági partnereink számára, hogy képesek legyenek az ideális növényvédelmi technológiát alkalmazni minden növekedési szakaszban, a magasabb növényi kultúrákban is, hatékony megoldásokkal, kevesebb terméskárosodással. Meggyőződésünk, hogy az AGRIFAC gépcsaládok kiválóan illeszkednek a magyar piac által támasztott magas elvárásoknak az egyedülálló permetezési technológiánkra alapozva, amely célja a vegyszerelsodródás csökkentése, a permetezés minőségének javítása és a növényvédő szerek költségének csökkentése.

Sjoerd Welcker, a DACH és Közép-Európa értékesítési menedzsere így nyilatkozott az új partnerségről: „Az AgroVario és az Agrifac közös szenvedélye a proaktivitás és a fejlődés, ha a mezőgazdasági technológia fejlődéséről van szó. Ez az egyik oka annak, hogy büszkén üdvözöljük őket exkluzív partnereinkként. Emellett együttműködésünk másik fő célja a szerviz- és alkatrész-lefedettség javítása Magyarország egész területén, amely kétségtelenül hozzáadott értéket jelent ügyfeleink számára.”

A sajtóközlemény angol változatban IDE KATTINTVA érhető el.

További híreink
A Fendt nagy hasábbábálázók új generációja
2024-05-22
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02