Fendt 1100 Vario MT

Az innováció és a tapasztalat egyesítésének eredménye.
Új korszak kezdődik a talajvédelem területén.

Készen a jövőre, a Fendt okos megoldásaival

Fendt 1100 Vario MT traktorok az AgroVario-tól

A Fendt 1100 MT kifejlesztésekor az évtizedes tapasztalat, a következetes fejlesztés és az a rendületlen szándék ösztönözte a mérnököket, hogy a mezőgazdákat és a bérvállalkozásokat világszerte a lehető legnagyobb hatékonysággal támogassuk. A 12 hengeres AGCO Power motorjával és innovatív futóművével a teljesítményátvitel területén új dimenziókat nyit meg, miközben közúton való használhatósága nem korlátozott.

Technikai jellemzők

Fendt 1100 Vario MT traktorok az AgroVario-tól

Hűtés

A hidraulikus hajtású hűtőventilátor saját hidraulikus körrel rendelkezik. A ventilátor a levegőt a hőterelő felé tolja. Ez a forró levegőt a motorháztető szellőzőnyílásaihoz irányítja. A hűtőből származó hő a motortér közelébe sem jut. Ez garantálja, hogy a motor alkatrészei megfelelő alacsony üzemi hőmérsékleten maradjanak.

Fendt 1100 Vario MT traktorok az AgroVario-tól

Szenzációs ERŐ

Egy páratlan motor: az MAN 6 hengeres soros motor hatalmas, 15,2 literes űrtartalmat kínál a Fendt 1151 Vario MT, 1156 Vario MT és 1162 Vario MT modelleken. A 16,2 literes Fendt 1167 Vario MT csúcsmodellel verhetetlen 673 LE-t biztosít a kiegészítő fogyasztóknak rendkívül nagy teljesítményigény mellett. Az akár 2500 bar befecskendezési nyomású Common Rail rendszer és a változó turbina geometriájú turbófeltöltő (VTG) egyenletesen és dinamikusan szállítja a teljesítményt alacsony motorfordulatszámon is.

Fendt 1100 Vario MT traktorok az AgroVario-tól

Minden előny egy járműben

Az új Fendt 1100 Vario MT lánctalpas hajtásrendszere a lánctalpas traktorok terén szerzett több mint 30 éves tapasztalat eredménye. Hajtásunk 100%-os kényelem érdekében felfüggesztett alvázzal rendelkezik. A 3000 mm-es tengelytáv rendkívül nagy érintkezési felületet ígér. Ez nagyobb tapadást, kisebb talajnyomást és optimális súlyeloszlást jelent a teljes érintkezési területen még nagy terhelés esetén is. És természetesen optimalizált vezetési kényelem.

Fendt 1100 Vario MT traktorok az AgroVario-tól

A megfelelő rögzítés minden csatlakozáshoz

A Fendt 1100 Vario MT teljesítményszegmensében a legtöbb tartozékot vonórúddal hajtják meg. A Fendt 1100 Vario MT-hez egy Cat is tartozik. 5 vonórúd. De egyszerűen csökkentheti a csavar méretét Cat. 4 adapter segítségével – egyszerű, szerszám nélküli folyamat. Annak érdekében, hogy Fendt 1100 Vario MT-je tökéletesen illeszkedjen vállalkozásához és követelményeihez, különböző vonórudak közül választhat:

– Szabadon forgó vonórúd

– Hidraulikusan forgatható vonórúd

– Vonórúd hátsó erőemelővel való használatra hárompontos felfüggesztéshez