Fendt 300 Vario traktor az AgroVario-tól
Fendt 300 Vario: A Kistestvér, amire minden fiatal gazda vágyik!
2023-07-17

Figyelem minden fiatal gazda! Van egy traktor, amely tavasztól a kedvenc társatok lesz a gazdálkodásban. Bemutatjuk nektek a negyedik generációs Fendt 300 Vario-t, amely tele van újításokkal és technológiával, hogy még hatékonyabban és kényelmesebben dolgozhassatok a mezőn.

Mi teszi különlegessé ezt a traktort? Nos, az első és legfontosabb, hogy a FendtONE kezelőrendszer és a legújabb precíziós gazdálkodási szoftverek és hardverek megtalálhatók benne, ugyanazok, amik a díjnyertes 700-as modellben is szerepelnek.

Legyen szó zöld területről, szántóföldről, szállításról vagy akár kommunális munkákról, a Fendt 300 Vario minden napotok megbízható társa lesz. Ez a 4 hengeres sorozat 113-152 LE közötti teljesítménnyel rendelkezik, 4 különböző modellben érhető el, és a Vario fokozatmentes hajtóművel van felszerelve. A sorozat csúcsmodellje, a Fendt 314 Vario pedig 2020-ban elnyerte az év traktorja címet.

Az új FendtONE munkahely és a nagyméretű VisioPlus vezetőfülke egyesíti a gép kezelését az irodai kommunikációval és precizitással. Nem csak ez az újítás található meg a traktoron, hanem a Fendt Guide nyomvonalvezetés funkciója is alapfelszereltségként elérhető a Fendt 300 Vario Profi+ modellekben. Ez a funkció lehetővé teszi a terepi adatok rendszerezését és a munkagépekhez kapcsolódó utasításokat, így a szántóföldet otthonról tudjátok kezelni, majd a gépnek elküldeni. Ez egy igazi áttörés a precíziós gazdálkodásban!

A Section Control és a VariableRateControl opciók szintén rendelhetők ebben a felszereltségi kategóriában, így ideális lesz a Fendt 300 Vario Profi+ a vetési, trágyázási és növényvédelmi munkákhoz. Emellett a traktoron található 12 hüvelykes terminál biztosítja, hogy átlátható maradjon a sokféle lehetőség, különösen az összetett munkagépek használatakor. A Profi+ változatban további opcionális második terminál is elérhető, ami három kijelzőterületre osztja az egyes traktorfunkciókat.

De nem csak ezek a technológiai újítások teszik különlegessé a Fendt 300 Vario-t. A traktor rendelkezik egy Infotainment 4.1 hangrendszerrel, amely garantálja a tökéletes telefonálást és hangzást a vezetőfülkében. Emellett a traktor kezelését egy 3L joystick segíti, amellyel könnyedén irányíthatjátok az ISOBUS-os munkagépeket, a traktorfunkciókat és akár a Fendt homlokrakodót is. Ez az egy kezelőelem akár 27 különböző funkciót is vezérelhet, így minden munkához elegendő.

Az emelőmű is nagy előnyt jelent, hiszen a felszerelt munkagép pontosan követi a talaj kontúrját, így gyengéden bánik a gyepet kaszáláskor, és a tehermentesítő rugó beállításával könnyedén szabályozható.

Ahogy megszokhattátok a Fendt nagytraktoroktól, a karfába integrált kezelőelemek és a vezetőülés között nincs többé relatív elmozdulás, így a biztonság és a kényelem mindig a legmagasabb szinten marad.

A Fendt 300 Vario hidraulika rendszere sem okoz csalódást. A 110 liter/perc hidraulika szivattyú alacsony fordulatszámon is nagy teljesítményt nyújt, és fojtási veszteség nélkül biztosítja a szükséges erőt.

A Fendt 300 Vario a modern technológia és a német minőség találkozása. Ez a traktor a precizitást, a kényelmet és a megbízhatóságot kínálja nektek, hogy ti, fiatal gazdák, sikeresen végezhessétek munkátokat a gazdaságban.

Ha a Fendt 300 Vario-ra vágytok, ne habozzatok! Ez a traktor garantáltan megdobogtatja a szíveteket, és segít elérni a mezőgazdasági álmaitokat!

További híreink
A Fendt nagy hasábbábálázók új generációja
2024-05-22
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02