Fendt 700 Vario GEN6

A sokoldalú nagytraktor a zöld területek könnyű művelésétől, a dinamikus szállításon keresztül a nehéz szántóföldi munkákig.

FENDT 700 VARIO GEN6 nagytraktor az AgroVario-tól
FENDT 700 VARIO GEN6 nagytraktor az AgroVario-tól

A sokoldalú nagytraktor 144 – 237 LE teljesítménytartománnyal az Ön társa minden felhasználás során – a zöld területek könnyű művelésétől, a dinamikus szállításon keresztül a nehéz szántóföldi munkákig. A vezetőfülke a funkcionalitás, személyre szabhatóság és ergonómia új dimenzióit hozza létre. A FendtONE új működtetési filozófiája is egyedülálló, mert az irodát zökkenőmentesen köti össze a géppel.
Az új 700 Vario egyesíti magában az erőt, a manőverezhetőséget, a pontosságot, a megbízhatóságot, a funkcionalitást és a kényelmet.

FENDT 700 VARIO GEN6 nagytraktor az AgroVario-tól
Fendt Vario CVT sebességváltó

Korlátlan sebességszabályozás
a bevált Vario CVT-vel

A Fendt Vario CVT sebességváltó hidrosztatikus mechanikus erőmegosztású hajtás. A sebesség növekedésével növekszik a bolygókészleten átvitt mechanikai erő részaránya. A hidrosztátok 45 fokban elforgathatók, és magas üzemi nyomásuk max. 7977 psi (550 bar) zökkenőmentes gyorsulást biztosít 60 lábról. óránként 33 MPH sebességgel.

A sebességváltó a kezelő preferenciáitól és alkalmazásától függően joystick vagy pedál üzemmódban is működtethető.

Fendt 700 Vario GEN6 és GEN7 traktor az AgroVario-tól

Automata kormányzott tengelyzár

Az opcionális automatikus kormányzott tengelyzár automatikusan feloldja az önkormányzó tengelyt a pótkocsikon a beállított sebességtartományon belül. Egyenes szakaszokon a merev önkormányzó tengely stabil kezelhetőséget biztosít. A kezelőknek nem kell kézzel reteszelniük az önkormányzó tengelyt az előre kiválasztott sebességtartományon kívül és hátramenet közben.

Fendt 700 Vario GEN6 és GEN7 traktor az AgroVario-tól

Első erőemelő tehermentesítő vezérléssel

Ezzel az intuitív, helyzet- és tehermentesítő vezérléssel rendelkező emelővel a munkagép súlyának egy részét áthelyezheti az első tengelyre. Finomhangolhatja a tehermentesítés mértékét egy speciális, kettős működésű elülső vezérlőszeleppel. Ez biztosítja mind a traktor biztonságos kormányzását, mind azt, hogy az elöl függesztett munkagép csak az általa végzett munkához szükséges nyomást fejtse ki.