Fendt 728 Vario Gen7 traktor az AgroVario-tól
Fendt 728 Vario Gen7: A gazdaság nélkülözhetetlen segítőtársa
2023-07-25

Tisztelt Tapasztalt Gazdák! Hadd mutassuk be Önöknek azt a traktort, amely komoly értéket is képvisel a családban. A hetedik generációs Fendt 728 Vario traktor a modern technológia és a hagyományos értékek találkozása, és mindent megad, amire a megbízható gazdálkodás során szükségünk van.

Ez a traktor olyan, mint egy gondosan megtervezett családi kert, ahol minden növény élete virágzik. A 7,5 literes, hathengeres AGCO Power motorja az energiát és az erőt képviseli, amelyre szükségünk van a gazdálkodás folyamán. Mint a legigényesebb családi kertben a legjobb trágya és tápanyag, hogy minden növény tökéletesen fejlődhessen.

A motor egyik jellemzője a karbantartásmentes hidraulikus szelepemelő tőke, amely gondoskodik arról, hogy minden művelet simán menjen végbe. Hasonlóan a hűséges családi közösséghez, ahol mindenki segít egymásnak, ez a traktor mindig készen áll a munkára, és garantálja a hatékony üzemelést.

A VarioDrive hajtáslánc automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, ahogy az elkötelezett gazda is mindig képes alkalmazkodni a változásokhoz a gazdaságban. Ráadásul a ventilátora programozható és fordítható szívásirányú, így mindig hűvös és friss levegőt biztosít a motornak. Ez olyan, mintha a család imádsága töltötte volna be az otthont, ahol mindig friss és megerősítő lelki táplálékot kapunk.

A traktor 15 tonna megengedett össztömegével a hűséges munkatársra emlékeztet, aki mindig segít a gazda feladatainak ellátásában. Hasonlít a megbízható igavonó háziállathoz! E traktor mindig állja a sarat a nehéz megpróbáló időkben is.

A Fendt 728 Vario traktor integrált abroncsnyomás-szabályozó rendszerrel van felszerelve, amely minden területen optimális tapadást biztosít. Ez hasonlóvá teszi a traktort a gazdához, akinek a lába a földbe gyökerezik és mindig szilárd talajon áll amikor a munkát végzi.

Ha precíziós gazdálkodásra törekszik, a Fendt 728 Vario traktor minden eszközt biztosít, amire szüksége van. Hasonlóan az életrevaló családhoz, ez a traktor mindig megteszi a pontos manővereket, és biztosítja a hatékony műveleteket a gazdaságban.

A vezetőfülke légszűrő rendszere pedig olyan, mint egy áhítatos imádság, amely megvéd a külső hatásoktól és biztosítja a nyugalmat és a tisztaságot a munkavégzés során.

A Fendt 728 Vario traktor nagy teljesítményű hidraulikája akár tíz kihelyezett körrel rendelkezik, amelyek mind a gazda kívánságát teljesítik. Hasonlóan a kedvenc kutyájához, amely minden helyzetben teljesíti, a gazdája utasításait.

Tisztelt Tapasztalt Gazdák, ha a minőséget és a hagyományos értékeket értékelik, a Fendt 728 Vario traktor tökéletes választás az Önök számára. Ez a traktor a megbízhatóság és a hatékonyság ikonja, amely minden gazda igényét kielégít. Ne habozzanak tovább, szerezzenek be saját Fendt 728 Vario traktorjukat még ma, és fedezzék fel a gazdálkodás új dimenzióit!

További információkért keresse az Önhöz legközelebbi értékesítőnket:

https://www.agrovario.hu/kapcsolat-teruleti-kepviselok/

További híreink
A Fendt nagy hasábbábálázók új generációja
2024-05-22
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02