Fendt 800 Vario

Kiváló. Az utolsó részletig.

Fendt 800 Vario traktor az AgroVario-tól

A Fendt 800 Vario a népszerű, nagy lóerős traktor, amely kompaktságban, rugalmasságban és teljesítményben kiemelkedő. Akár 287 lóerős teljesítményükkel nemcsak terepen, hanem szállítási munkákban is kiválóak. Szintén a legapróbb részletekig felülmúlja az intelligens és hatékonyságnövelő technológiákat, mint például a VarioGrip abroncsnyomás-szabályozó rendszer, az automatizált kormányzás és még sok más.

Fendt 800 Vario traktor az AgroVario-tól

Beépített abroncsnyomás-szabályozó rendszer Fendt VarioGrip

Az optimális gumiabroncsnyomás előnyei egyértelműek: A semleges tesztek szerint az ideális gumiabroncsnyomás akár 8%-kal is megtakarítja az üzemanyagot, és akár 8%-kal növeli a terület lefedettségét.* A vonóerő is akár 10%-kal növelhető.* Továbbá, csökkenti a talaj tömörödését, és ezért minimálisra csökkenti a termésveszteséget. Közúton haladva a magasabb légnyomás stabilabb kezelhetőséget biztosít, és csökkenti a gördülési ellenállást is, ami csökkenti az üzemanyagfogyasztást és a gumikopást.

Fendt 800 Vario traktor az AgroVario-tól

Kiváló teljesítmény. Könnyedén.

Azok a nagyüzemek, amelyek rugalmas megoldásokat keresnek a szántóföldi és szállítási munkákhoz, egyértelműen a 800 Vario-t választják.

Nyugat-Európában a 200 LE-s és annál nagyobb traktorok több mint egyharmada Fendt Varios. Más gyártónak nincs ilyen erős pozíciója ebben a teljesítményszegmensben. Ez nem véletlen! A Fendt professzionális komplettet termékpalettát kínál a professzionális ügyfelek számára.

Fendt 800 Vario traktor az AgroVario-tól

Hatékonyság mozgás közben

Dinamikus, élénk és egyszerű dizájnnal rendelkező Fendt 800 Vario kiváló az úton és a szántóföldön.

  • Integrált abroncsnyomás-ellenőrző rendszer: Fendt VarioGrip
  • TMS automatikus maximális terhelési rendszerrel 2.0
  • 9,5 t saját tömeg, legfeljebb 16 t megengedett össztömeg mellett
  • Magas terhelhetőség, akár 6,5 t
  • x5-ös fülke 3,5 m3 légtérrel és panorámás szélvédővel
  • Variable RateControl (VRC)
  • Automatikus szakaszvezérlés
  • Automatikus hűtőtisztítás megfordítható ventilátorral
  • Legújabb generációs LED-es fényszórók
Fendt 800 Vario traktor az AgroVario-tól

Hatékony a traktortól a flottáig

A Fendt 800 Vario ezt olyan felszerelési opciókkal éri el, mint a VarioGuide automatikus kormányzási rendszer, a SectionControl automatikus munkaszélesség szabályozás vagy a VarioDoc dokumentációs rendszer. Ebből adódóan a Fendt kiemelkedő üzemanyag-fogyasztása magától értetődő.