Fendt Cutter
függesztett dobos kaszák

Takarmány betakarítása megállás nélkül

A tökéletes vágás a minőségi takarmány alapja. A Fendt Cutter dobos fűkaszákkal a tökéletes vágás könnyű, legyen akár 1.-2.-3., a körülményektől függetlenül. A Fendt Cutter dobos fűkaszák legfontosabb jellemzői közé tartozik a bevált technológia, a nagy tartósság és az új, intelligens részletek, amelyek megkönnyítik a munkát.

Fendt Cutter AgroVario

Dobok, amelyek ezerszer bizonyították értéküket

Az összes Fendt Cutter dobos fűkasza négy dobos kivitelének két fő jellemzője az alacsony talajnyomás és a gyepek gondos kezelése. A dobok egyenletesen osztják el a súlyt a talajra, ezért nehéz körülmények között is használhatók. A készített két rend mindig tiszta, mivel a fűkaszán lévő dobok párban működnek.

Fendt Cutter AgroVario

Automatikus szíjfeszítés

A rugalmas ékszíjhajtás, amely az automatikus szíjfeszítő eszköznek köszönhetően mindig tökéletesen illeszkedik, hatékonyan adja át az erőt a hatszögletű tengelyre, egyenletes erőteljesítményt biztosít és véd a túlterhelés ellen. A ferdefogazású fogaskerekek Gleason fogai biztosítják a zökkenőmentes meghajtást, kivételesen alacsony zajszinttel és üzemanyag-fogyasztással párosulva.

Fendt Cutter AgroVario

Fáradásálló kialakítás

A Fendt Cutter dobos fűkaszák kiterjedt, négyzet alakú rozsdamentes acél vázukkal tartósak. A kasza tartót U-profillal erősítik meg különösen hosszú élettartamra. Ez fenntartja a stabilitást a fűkasza belsejében, és azt jelenti, hogy a rövid terhelési csúcsok a külső végeken nincs hatással. A karbantartás gyors és egyszerű az oldalirányban felszerelt szerelőfuratoknak köszönhetően.

Fendt Cutter front függesztés

A Cutter front függesztett dobos kaszái nagy kedvencek, különösen a zöld takarmány visszanyeréséhez. A Fendt takarmány felszedőkocsijával kombinálva, kiváló minőségű takarmányt biztosít az állatoknak, a legjobb gyepvédelemmel együtt. És közben rengeteget szórakozhat.

Fendt Cutter AgroVario

Fendt Cutter FPV: Frontra szerelhető lengőkaros kivitel

 

Cutter 2940 FPV

Cutter 3140 FPV

Cutter 3340 FPV

Munkaszélesség (m)

2,86

3,06

3,26

Vágódobok
(szám)

4

4

4

Pengék vágódobonként (szám)

3

3

3