Fendt Katana

A precizitás ereje

Az új Fendt Katana-val dolgozhat, függetlenül attól, hogy milyen dombos a terep, milyen puha a talaj vagy milyen változatos a termésnedvesség. A széles vágóasztal és a hat adagolóhenger a legnagyobb hozamot a legjobb szecskázási minőség mellett tudja feldolgozni. Az új Fendt Katana megállíthatatlan a kukoricában is. Erőteljes és precíz, a legjobb minőségű aprítási és roppantási eredményt nyújtja rövid és hosszú szálú termények esetében egyaránt. Nincs is jobb módszer a kukorica betakarítására. Bemutatjuk az új Katanát, a Fendt jelentősen megnövelt hatékonyságú silózó családját. Az új Fendt Katana tervezésekor a legjobb terményáram érdekében a vágási minőséget és teljesítményt fokozták, és innovatív összkerékhajtási koncepciójával készen áll a legnagyobb kihívást jelentő munkákra is. Minél változatosabbak a körülmények, az új Fendt Katana segítségével Ön annál inkább kihasználhatja a gép erősségeit.

Fendt Katana AgroVario

Több vágóasztal, még több működési lehetőség

Az új lengőkeret kiterjesztett, akár 14°-os elfordulási szöggel rendelkezik, így a vágóasztalok még nagyobb pontossággal tudnak alkalmazkodni a talajhoz. A Katana lengőkeret és a vágóasztalokon található talajkövető-érzékelők automatikusan alkalmazkodnak a domborzat szélsőséges változásaihoz is. Mivel a lengőkeret központi forgásponttal rendelkezik, a terményáramlás egyenletes marad, még akkor is, ha a vágóasztal meg van döntve. Minden vágóasztal nagyon közel van az első tengelyhez. Ez csökkenti az első tengely
terhelését és a talajtaposást.

Új terményáramlás, az adagolótól a kifúvótoronyig

Fendt Katana AgroVario

Az új Fendt Katana terményáramát drasztikusan javították és tökéletesítették, a behordótól a kifúvótoronyig. Az eredmény a Fendt CropFlow 2.0. Ez a lehető legnagyobb áteresztőképességet garantálja csökkentett kopás és nagyobb üzemanyag-hatékonysággal. A vadonatúj szecskázódob kialakítással, a szecskázott anyag akár 30 mm-es hosszúságban is elérhető. A dobkosár alakja és hossza megváltozott. Az új, még hosszabb, nagyobb keresztmetszetű és optimalizált áramlási geometriájú kifúvócsatorna még pontosabban viszi a betakarított anyagot a szállítójárműhöz. Az összes komponens tökéletes összjátéka a Fendt CropFlow 2.0-val egyedülálló terményáramlást és kiváló silóminőséget biztosít.

Fendt Katana AgroVario

Szemropantó minden munkához

Ahol más gépek a kukoricával küszködnek, az új Fendt Katana R és RS szemroppantók minden munkakörülmény között elboldogul. Mindkét görgős
szemroppantó egység hatalmas, 300 mm-es görgőátmérővel rendelkezik. Az új Fendt szemroppantó egységet kiváló szem- és terménypépesítési eredmény, maximális költséghatékonyság és a legkisebb kopás jellemzi a piacon.

A feldarabolt termény a nagy hengerek közötti hatalmas érintkezési felületnek köszönhetően gyönyörűen összenyomódik és összetörik. A hengerek agresszív felületi textúrája és a nagy fordulatszám különbség a két henger között, minden szemnél és a termény minden részében eléri a kellő hatást. Minden szemet összeroppant, és még a fás szárakat is szétzúzza, ezáltal a magas előkészítési minőség magasabb jövedelmezőséget is jelent.

A következő lépés az Ön Fendt Katanája felé

Fendt Katana AgroVario