Fendt Rogator 600

Önjáró permetező profiknak!

A növényvédelmi ágazatban van egy név, amely precíz keretvezérlést, könnyű kezelést és optimális, megbízható kijuttatást biztosít: ez a Rogator. Sok éves tapasztalatunkat és számos kulcsfontosságú technológiánkat használtuk fel az innovatív növényvédelmi önjáró gépünkben, a Rogator 600-ban, hogy a tökéletes, mindenre kiterjedő megoldást hozzuk létre.

Az önjáró Fendt Rogator 600 minden olyan követelménynek eleget tesz, amelyet a vásárlók elvárnak egy élvonalbeli növényvédelmi eszközzel szemben. Rugalmas és mozgékony, hatékony és gyengéd a működésben, erős, de mégis könnyen kezelhető.

Fendt Rogator AgroVario

Alváz: Optimális elrendezés minden alkatrészhez

 • A páratlan szimpla alváz optimális elrendezést biztosít minden alkatrész számára. Ez az úttörő futómű-kialakítás képezi az alapját az optimális súlyelosztásnak, a kiváló karbantartásnak,
  és a széles kormányszögnek köszönhetően a maximális mozgékonyságnak, még magas gumiabroncsokkal kombinálva is. Ennek ellenére a jármű praktikus és kompakt marad, mindössze 2,55 méteres külső szélességével.
 • A Rogator 600 manőverezhetősége különösen az olyan érzékeny növényeknél térül meg, mint a burgonya, a kukorica vagy a cukorrépa.
 • Az OptiTrack hidraulikus nyomtávállító tengely opciós tétel, mely különösen azoknak a professzionális vállalkozóknak lett tervezve, akiknek alkalmazkodniuk kell ügyfeleik eltérő nyomtávjához.
 • Vezetés közben a Rogator 600 nyomtávja a fülkéből fokozatmentesen állítható 1,80 m és 2,25 m között. Ha gyakran kell váltania a különböző nyomtávok között, lehetőség van előre beállítani két nyomtávot, amelyek gyorsan és kényelmesen kiválaszthatók a kartámaszból.
Fendt Rogator AgroVario
Fendt Rogator AgroVario

Praktikus vegyszerbekeverő tartály

 • A 60 l-es űrtartalmú indukciós tartály teljesítménye akár 200 l/perc is lehet.
 • Még nagy mennyiségű kristályos termék is nagyon gyorsan, és könnyen oldható, akár 33 kg/perc sebességgel.
 • A kezelő kényelmes magasságból tölti fel az bekeverő tartályt, és a gázrugók segítségével könnyedén le- és felhajthatja. A tartálytisztító fúvókák a permetlétartály egyszerű átöblítésének eszköze, és segít, hogy az utolsó cseppet is ki tudja nyerni belőle.
 • A bekeverő tartály akkor is képes megtisztítani magát, ha a fedél le van zárva.
 • A belső falon és a túlfolyóban lévő nagy teljesítményű fúvókák optimalizálják az öblítési folyamatot.

A következő lépés az Ön Fendt Rogatorja felé

Fendt Rogator AgroVario