A Bednar munkagépek forgalmazója 2023. június 28-tól az AgroVario Kft.
SAJTÓKÖZLEMÉNY – A BEDNAR termékek az AgroVario Kft termékkínálatában!
2023-06-28

A Bednar talajművelő és vetőgépgyártó vállalat megállapodást kötött az AgroVario Kft, amely alapján az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban az AgroVario látja el Magyarországon.
A Bednar termékek nem ismeretlenek a magyar gazdák előtt, kiváló innovatív megoldásaik már jelen vannak a magyar piacon mind a talajművelés széles spektrumában, mind a gabonavetőgépek terén.

A cseh BEDNAR FMT s.r.o.-t 1997-ben alapították, és az elmúlt 25 évben a cég a mezőgazdasági technológia kiemelkedő nemzetközi gyártója lett, számos népszerű innovatív megoldást biztosítva partnerei részére. Professzionális mezőgazdasági gépek gyártója, melyek használhatóak a talajművelés, vetés, sorközművelés, műtrágyázás és a növényi maradványok kezelése során. A kezdetektől fogva széles gépek fejlesztésére és gyártására összpontosítanak, kiemelkedő fejlődést értek el a magas hatékonyságot biztosító nagy munkaszélességű gépek fejlesztése és gyártása területén. A Bednar átfogó termékkínálata lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő megoldásokat kínálhassunk bármilyen körülményhez és területmérethez. A BEDNAR-gépek a világ összes kontinensén, több mint 39 országában megtalálhatóak, remekül működnek a különböző éghajlati és talajviszonyok között is.

A Bednar FMT s.r.o.-val cégünk, az AgroVario Kft olyan erős partnert tud maga mellett, akivel együttműködve a legkorszerűbb technológiák hozzáférését biztosítjuk termelő partnereink részére. A Bednar gépekkel kiegészített AgroVario termékportfólió biztosítani fogja cégünk gyors ütemű fejlődését és piacépítését, a szintén 2023.07.01-el elinduló Fendt kerekes traktor forgalmazással együtt magas színvonalú, hatékony traktor-munkagép kapcsolatot tudunk biztosítani partnereink számára a gazdaságos, költségkímélő agrotechnikai háttér megteremtéséhez.

 

AgroVario logo

Az AgroVario Kft-ről:
Az AgroVario Kft-t az Axiál Kft 75%-os tulajdonában lévő vállalkozás, amely célja többek között a teljes Fendt termékportfólió értékesítése a magyar piacon a traktoroktól kezdve a kombájnokon keresztül a betakarítás különböző gépeiig, A Fendt termékek mellett forgalmazói a HB Brantner pótkocsiknak, Geringhoff és Biso vágóasztaloknak, BAUER öntözéstechnikai eszközöknek, és a mai naptól a Bednar munkagépeknek is. Az AgroVario Kft folyamatosan fejleszti értékesítői és telephely hálózatát, országos értékesítői hálózatában 10 területi képviselővel, az év végig megnyitásra kerülő 6 telephellyel széles országos lefedettséget biztosít. Szerviz hálózata mobil és telephelyi szervizes kollégákkal kiegészülve biztosítja a partnerei részére a folyamatos üzembiztonságot és az értékesített gépek esetleges szervizelését.

További híreink
BEDNAR Akció: kompaktor + AJÁNDÉK PHYLAZONIT Phyller kijuttatóegység
2023-12-05
Fendt alkatrész előrendelés AKCIÓ!
2023-11-03
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02
Egy teljesen új széria: A természetesen kiváló: Fendt 600 Vario
2023-10-13
Az Agrifac Machinery kizárólagos magyarországi márkakereskedőként üdvözli az AgroVario-t
2023-10-11
Lehull a lepel! A Fendt új szériát mutat be az idei Agritechnica-n!
2023-09-26