szerviz szolgáltatás

Baranya Borsod-Abaúj-Zemplén Bács-Kiskun Békés Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala Budapest
AgroVario szerviz elérhetőségek

A legjobb termékhez – a legjobb szolgáltatások

Amikor Fendt-et vásárol, olyan high-tech terméket kap, amely megfelel a legmagasabb igényeknek. Következésképpen prémium kategóriás szolgáltatásokra is számíthat a rátermett, tanúsított Fendt kereskedőktől. Az AgroVario Kft. egy átfogó szolgáltatási kört kínál Önnek, beleértve a prémium műhelyminőséget és felszereltséget, a gépkezelői oktatást a használat gazdaságosság javítása érdekében, vagy akár vonzó finanszírozási és bérleti ajánlatokat. Ezek mind együtt növelik a jövedelmezőséget és a működési biztonságot.

Karbantartás és értékmegőrzés

Fendt Care szolgáltatásainkkal biztosíthatja üzemkészségét, és egyben megőrizheti Fendt gépe értékét. Válassza ki az Önnek megfelelő prémiumot a vásárláskor. Élvezze az első osztályú szolgáltatásokat, beleértve a javítást és karbantartást!

Az előnyök:

 • Maximális megbízhatóság
 • Eredeti alkatrészek és anyagok
 • Rendszeres szervizelés
 • Maximális értékmegőrzés

 

Az AgroVario Kft. mindig kéznél van a Fendt eredeti alkatrészeivel és anyagaival, valamint a gép rendszeres szervizellenőrzésével. Engedje meg, hogy előre megbeszéljük a szervizidőpontokat, alig megszakítva a munkáját. Biztonsági teszteket és teljes diagnosztikát is végezhetünk. Így válik a tervezhetővé az élete és több idő marad arra, hogy azt tegye, amihez a legjobban ért.

Agrovario szerviz

Fendt Care garancia meghosszabbítása

Annak érdekében, hogy gépe mindig üzemképes állapotban maradjon, személyre szabott karbantartási és javítási szolgáltatást kínálunk a törvényes garancián túl.

Az előnyök:

 • A munkagépek esetében a leghosszabb garanciaidőszak a piacon
 • Egyedülállóan átfogó és szabályozott a piacon
 • A gyártó által támogatott
 • Az AGCO OEM alkatrészei is ide tartoznak
 • Nagyfokú rugalmasság és kockázatcsökkentés
 • Meglévő garanciahosszabbítás frissítése
 • Teljes mértékben ellenőrzés alatt álló költségek és tervezési biztonság

A Fendt Care rugalmas feltételeket kínál a gép típusának megfelelő időszak/teljesítmény korlátokkal és annak megfelelő díjakkal.

Hatékony támogatás a Fendt Connecten keresztül

Az előnyök:

 • A jármű tulajdonosával kötött megállapodás alapján a kereskedő hozzáférhet a gép adataihoz, hogy gyorsan azonosítsa és kijavítsa a problémákat, például a hibakódok kiolvasásával.
 • A továbbított adatok felhasználhatók a gép karbantartási állapotának hatékony kezelésére is.
 • A gép használatáról szóló jelentés lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy korrigálja a gép működését és javítsa a beállításokat a későbbi használat érdekében.

Fend Connect

Intelligens gazdálkodás

Az AgroVario Kft. országos lefedettségű alkatrészhálózattal áll a gazdák rendelkezésére. Cégünk elkötelezett az agrárium sikerében, és széles választékban kínál minőségi mezőgazdasági alkatrészeket és felszereléseket. Legyen szó traktorokról, kombájnokról, vagy más mezőgazdasági gépekről, az AgroVario Kft kiterjedt hálózatával és tapasztalt szakembereivel biztosítja, hogy a gazdák mindenhol könnyen hozzájuthassanak az szükséges alkatrészekhez és szolgáltatásokhoz. Munkánk célja, hogy segítsünk a mezőgazdasági termelőknek a hatékonyabb munkavégzésben és a mezőgazdasági tevékenységük eredményességének növelésében. Ez sok szempontból kifizetődik Önnek:

 • 12 hónap garancia az eredeti alkatrészekre és azok beszerelésére
 • a legmagasabb szintű működési megbízhatóság
 • a legjobb viszonteladási érték

Minden mobil szervizszerelőnk rendelkezik modern szervizjárművel, bevált és optimalizált eszközökkel, szervizirodalommal, valamint elemző és diagnosztikai rendszerrel. Ez lehetővé teszi a mobil technikusok számára, hogy gyorsan lokalizálják és kijavítsák a hibákat.

Professzionális műhely és a szolgáltatás minősége

Telephelyeink műhelyvezetői és szerelői mindig naprakészek a legújabb technológiával. A modern diagnosztikai rendszerekkel, elektronikus alkatrészkatalógusokkal, és online rendelési rendszerekkel felszerelve gyorsan visszaállítják az Ön hépeinek 100%-os állapotát.

Az eredeti alkatrészekkel és a márkakereskedői szerviz szolgáltatás révén tudja kihozni gépéből az elérhető maximumot!