Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Actros RO

NÖVÉNYI MARADVÁNYOK ÖSSZEVÁGÁSA ÉS MÉLYLAZÍTÁS EGY MENETBEN

Az ACTROS RO kombinált talajművelő két műveletet biztosít egy menetben. A nagy, 690 × 6 mm átmérőjű tárcsák első két sora kiváló vágóhatással bír, és sekély szinten összekeveri a növényi maradványokat a talajjal, a két kapasor pedig intenzív talajlazítást biztosít 35 centiméteres mélységig. Az egész folyamat a végső felületszintezéssel és a talaj tömörítésével végződik. Az ACTROS RO kombinált talajművelő nagy előnye, hogy hátsó tömörítő nélkül is képes dolgozni. Ez a megoldás lehetõvé teszi a talajművelő használatát kevésbé kedvezõ (például nedves) körülmények között is.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Kombinált talajművelő növényi maradványok összevágására és intenzv talajlazításra 35 centiméteres munkamélységig.

KÉT MŰVELET EGY MENETBEN

Actros ro talajművelő nagy mennyiségű növényi maradvány feldolgozásához

A tárcsa- és a kapaszekció hatékony kombinációja két műveletet biztosít egy menetben. A nagy hasmagasságnak, valamint az egyes tárcsák és kapák távolságának köszönhetően a gép nagy mennyiségű szerves anyagot (növényi maradványok, takarónövényzet, trágya) képes beépíteni a talajba

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

NAGY, 690X5 MM ÁTMÉRŐJŰ TÁRCSÁK

Kiváló vágóhatás, beépítik a növényi maradványokat a talajba

Az ACTROS RO kombinált talajművelő kifejezetten nagy mennyiségű növényi maradvány feldolgozására készült, például kukoricatermesztés után. Az ACTROS RO talajművelő két sor csipkés tárcsával van ellátva, amelyek átmérője 690 × 6 mm. Kiváló vágóhatást biztosítanak, és 18 centiméteres mélységig beépítik a növényi maradványokat a talajba. Az egyes tárcsák távolsága a sorban 42,5 cm, ami biztosítja a problémamentes munkát nagy anyagáteresztéssel.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

KÉTSOROS ACTIVE-MIX KAPÁK

Intenzív lazításhoz 35 centiméteres mélységig

Az intenzív lazítóhatás érdekében az ACTROS RO kombinált talajművelő két sor Active-Mix kapával van felszerelve. Az Active-Mix kapák 35 centiméteres mélységig teszik lehetővé a talajművelést. A gép egy menetben mély talajlazításra és intenzív keverésre képes.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

INTEGRÁLT MFUTÓMŰ

Az okos tervezésnek köszönhetően a munkagép hátsó tömörítőhengerek nélkül is képes dolgozni

A hátsó tömörítőhengerek eltömődhetnek, ha extrém körülmények között dolgoznak. Az integrált futómű és a futómű mögötti második kapasor lehetővé teszi az ACTROS RO használatát nedves körülmények között is, mivel a hátsó tömörítők könnyen leválaszthatók. Az integrált futómű megkönnyíti a fordulást és a szállítást.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

TÖLTÖGETŐSZEKCIÓ

Tökéletes talajszerkezet
A második kapasort követő

ACTROS RO töltögetőszekció kétféle alkatrésszel szerelhető fel. Az alkatrészek lehetnek hidraulikus vagy mechanikus vezérlésűek. Ez a munkaszekció összemorzsolja a rögöket a kapák után, és kiegyenlíti a felületet, mielőtt a hátsó tömörítők összetömörítenék a talajt.

Bednar FENIX FO Mélykultivátor az AgroVario-tól

MŰTRÁGYATARTÁLYOKKAL KOMBINÁLHATÓ

Precíz műtrágya-adagolás a BEDNAR túlnyomásos tartályoknak köszönhetően

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

FERTI-BOX FB_F

A FERTI-BOX FB_F tartályt közvetlenül a talajprofilba történő trágyázásra tervezték, kapacitása 1900-2200 liter. A műtrágya pneumatikusan oszlik el az első tartályból az elosztófejbe.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

FERTI-CART FC

A FERTI-CART FC vontatott tartály kapacitása 3500 liter. A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy alacsonyabb minőségű műtrágyát alkalmazzunk.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

COMBO SYSTEM CS

A COMBO SYSTEM CS vontatott kétkamrás tartály kapacitása 5000 liter. A vetőrúd a tartály hárompontos felfüggesztéséhez kapcsolható. A kétkamrás tartály lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle növényt vessünk el, vagy vetés közben műtrágyát juttassunk a sorok közé.