Agrifac növényvédelem gépei
Agrifac önjáró permetezők az AgroVario-tól
4e_for_growers_logo_1797c

4E a termelők számára

Az Agrifac összes permetezési technológiája a „4E a termelők számára” koncepció szerint készült. Ez azt jelenti, hogy  a hatékonyság, gazdaságosság, ergonómia és környezettudatosság (efficiency, economy, ergonomy, ecology) vezérli termékeink tervezését és fejlesztését.
A Condor óvja és táplálja a növényeket, így segíti fejlődésüket. Az okos  technológia, a felhasználóbarátelrendezés, a vonzó és robosztus kialakítás, továbbá a nagyon alacsony karbantartási költségek kombinációja teszi az egyes Agrifac gépeket az innováció kiemelkedő példájává. És ez minden szempontból növekedést jelent! Olyan növekedést, amit a vállalkozók, a forgalmazók, az alkalmazottak és a mezőgazdasági szakemberek örömmel választanak.

Condor V

Az Agrifac Condor a leginnovatívabb szántóföldi permetező a világon. Hatékony, gazdaságos, ergonomikus és környezetbarát. Briliánsan egyszerű. A híres StabiloPlus járószerkezet felülmúlhatatlan stabilitást biztosít és kényelmes haladást garantál a gépnek. EcoTronicPlus segítségével az információk permetezés és közúti haladás során egyaránt valós időben jeleníthetők meg egy letisztult képernyőn. Az okos GreenFlowPlus permetezőrendszernek köszönhetően a visszamaradó folyadék már a múlté, a rendszer gyorsan és könnyen tisztítható.

Condor Vanguard

A precíziós mezőgazdaság és az elsodródás csökkentése két fontos fogalom a fenntartható és környezetbarát mezőgazdasági megoldások történetében. A Condor Vanguard típussal az Agrifac egy olyan gépet biztosít, amely ebben az élen jár, készen áll a jövőre és minden európai irányelvnek megfelel. A maga 6000 literes kapacitásával és az 50 km/h-s sebességével ez a gép pontosan azt nyújtja, amit a piac igényel.