Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Atlas AO_PROFI

ROBUSZTUS FÜGGESZTETT TÁRCSÁS TARLÓHÁNTÓ

Nehéztárcsás tarlóhántó nagy mennyiségű növényi maradvány feldolgozására. Az  ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó, ideális nagy mennyiségű növényi maradvány feldolgozására.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Az ATLAS AO_PROFI modellek univerzális, robusztus tárcsás tarlóhántók, amelyek alkalmasak nagy mennyiségű növényi maradvány feldolgozására, valamint gabonanövények betakarítása utáni tarlóhántásra.

TÁRCSASZEKCIÓK X ALAKÚ ELRENDEZÉSE

Pontos tárcsavezérlés

Az ATLAS AO_PROFI modellek tárcsaszekciói X alakban vannak elrendezve. Ez az innovatív műszaki kialakítás megakadályozza a gép oldalsó kilengését. Ez lehetővé teszi, hogy a tárcsás tarlóhántó pontosan kövesse a traktor nyomvonalát. A központi kettős tárcsa csökkenti a bakhát kialakulásának kockázatát.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

INTEGRÁLT FUTÓMŰ ÉS TÖMÖRÍTŐ HENGER

Rendkívüli stabilitás nagy sebesség esetén is

A hátsó tömörítők kétsoros elrendezése jobb stabilitást biztosít nagy sebességnél, mint az egysoros kialakítás, és megszünteti a hézagokat is, mivel egy sorban két henger található. Az integrált futómű biztosítja a gép súlyának egyenletes eloszlását és kiküszöböli annak kilengéseit. Ezenkívül biztonságosabb szállítást biztosít és csökkenti a traktor fordulási sugarát.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

ROBUSZTUS TÁRCSÁS TARLÓHÁNTÓ

Könnyen behatol a talajba nagy szárazság idején is

Az ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó robosztussága megnehezíti a gépet, és lehetővé teszi, hogy egyenletes nyomást gyakoroljon a tárcsaszekcióra, amely így szárazság idején is gond nélkül behatolhat a talajba. A gép robusztussága lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű anyagot építsen a talajba.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

NAGY TÁVOLSÁG A SZEKCIÓK KÖZÖTT

A gép nagy mennyiséget képes feldolgozni eltömődés nélkül

Az ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó tulajdonságainak köszönhetően ideális nagy mennyiségű növényi maradvány, takarónövényzet és szerves anyag (trágya, hígtrágya) feldolgozásához. Az egyes munkaszekciók között nagy a távolság, így biztosított a problémamentes működés és elkerülhető a gép eltömődése még nedves körülmények között is. Az első és hátsó tárcsasor közti távolság meghaladja a 145 centimétert. A váz hasmagassága körülbelül 70 centiméter, ez problémamentes anyagáteresztést biztosít.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

TRASH CUTTER

Vágóhenger keményebb szárú növényi maradványokhoz

Az ATLAS AO_PROFI Trash Cutter hengerrel szerelhető fel. Ez ideális választás a növényi maradványok és a kemény szárak összevágásához. Az összevágott növényi maradványok jobban lebomlanak a talajban, és megkönnyítik a későbbi talajművelést, megakadályozva a gépek eltömődését.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

KÖNNYEN ÁLLÍTHATÓ MUNKAMÉLYSÉG

Könnyű kezelhetőség

Az ATLAS AO_PROFI tárcsás tarlóhántó alapmodellje magában foglalja a munkamélység egyszerű beállítását hidraulikus kapcsok használata nélkül. A munkamélységet a hátsó tömörítő hengerek és a mellső támkerekek hidraulikájával lehet beállítani.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

BEDNAR EASY CONTROL

A funkciók elektromos-hidraulikus vezérlése

Az ATLAS AO_PROFI elektromos-hidraulikus gépvezérléssel szerelhető fel. A BEDNAR EASY CONTROL a vállalat saját szoftvere, amely a tárcsás tarlóhántó teljesen automatizált vezérlését biztosítja, és lehetővé teszi a munkamélység könnyű és egyszerű beállítását a traktor kijelzőjének használatával, vagy egy ISOBUS-kábellel, melyet a traktor kijelzőjéhez csatlakoztatunk.

Bednar ATLAS AE_PROFI széles tárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

HIDRAULIKUS VONÓRÚD

Tökéletes talajkövetés – mindig és mindenhol

Az ATLAS AO_PROFI tárcsás tarlóhántó hidraulikus vonórúddal van felszerelve. Ez a műszaki megoldás megkönnyíti a vontató járműhöz való csatlakoztatást, és javítja a munka minőségét, mert így a munkagép tökéletesen nyomon követi az esetleges egyenlőtlenségeket.

Bednar ATLAS AO_PROFI nehéztárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól

ALFA DRILL VETŐEGYSÉG

Takarónövényzet létrehozása egyszerűen a tárcsás tarlóhántó vetőegységgel való kombinálásával

Az ATLAS AO_PROFI tárcsás tarlóhántó BEDNAR ALFA DRILL vetőegységgel szerelhető fel a gyártás során, mellyel takarónövényzetet hozhatunk létre és kis vetőmagú növényeket vethetünk el a tarlóhántás során egy menetben. Az idő- és üzemanyag-megtakarítás jelentős. A vetőegység kapacitása 400 liter.

Bednar SWIFTERDISC XO_F Univerzális tárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól