PIVOT / LINEAR

Bauer öntözéstechnika gépei az AgroVario-tól

Pivot és lineár berendezések a BAUER-től

A nagy szántóföldek nagy igényeket támasztanak minden öntözőrendszerrel szemben. Az eltérő terepviszonyok, valamint a talajszerkezet, a termények és mindenekelőtt a szélviszonyok a szántóföldön jelentősen befolyásolhatják a hatékonyságot és a jövedelmezőséget.

A BAUER intelligens és különösen robusztus megoldásokkal válaszol ezekre a kihívásokra. Például GPS-vezérlésű pivot rendszerekkel, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a változó körülményekhez. A precíz vezérlés és a kiváló minőségű technológia biztosítja a tökéletes működést. A széles tengelytáv nagy szélben is nagyobb stabilitást biztosít, és a legnehezebb körülmények között is egyenletes öntözést biztosít.

A leghatékonyabb rendszer a nap alatt

Pivot és lineáris rendszereink fejlesztése során a hatékonyság és a fenntarthatóság elvei irányítják az utat. A BAUER kisnyomású rendszerek 3 bar-nál kisebb csatlakozási nyomáson üzemeltethetők. Ez kevesebb munkát igényel a szivattyútól, ami a költséghatékonyságot is javítja. A BAUER rendszereket úgy tervezték, hogy 1,1 bar nyomást biztosítsanak a rendszer végén (vagy 1 bar nyomáscsökkentő szelepek esetén). A hossztól és a csősúrlódási veszteségektől függően 1,5 – 4 bar nyomás elegendő a csatlakozási ponton.

Pivot és lineáris rendszereink lenyűgöznek egyenletes cseppmérettel és kiegyensúlyozott vízeloszlással: A víz rendszeresen eloszlik a teljes táblaterületen, és mélyen behatol a növények gyökeréig. A talajközeli öntözés elkerüli a tócsákat, és optimális feltételeket teremt a folyamatos növekedéshez és a megbízható betakarításhoz.

A rendszer működéséhez szükséges nyomás közvetlenül összefügg az öntözőrendszer hatékonyságával. Az alacsony nyomású öntözőrendszerekkel az optimális vízmennyiség rendkívül költséghatékonyan teríthető el a területen. A BAUER rendszerek rendkívül nagy megbízhatósággal működnek, és nincsenek hatással rájuk olyan külső tényezők, mint a talaj, az éghajlat vagy a növények.

BAUER ÖNTÖZŐRENDSZEREK
ismertető