Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Caddy CD

UNIVERZÁLIS HORDOZÓESZKÖZ HÁROMPONTOS FELFÜGGESZTÉS NÉLKÜLI TRAKTOROKHOZ

A CADDY CD egy sokoldalú hordozóeszköz, amely legfeljebb 5000 kg összsúlyú gépeket képes hárompontos felfüggesztés nélküli traktorokhoz kapcsolni. A hordozóeszköz más traktorokkal is összekapcsolható, melyek így nem használják a hárompontos felfüggesztést, ezért nem veszítenek a teljesítményükből.

Bednar VERSATILL VN_L Függesztett kultivátor az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Univerzális hordozóeszköz. Félig függesztett és függesztett gépek hárompontos felfüggesztés nélküli traktorokhoz való kapcsolásához.

HA A TRAKTORNAK NINCS HÁROMPONTOS FELFÜGGESZTÉSE, OTT A CADDY CD

Univerzális hordozóeszköz széles körű felhasználásra

A CADDY CD egy univerzális hordozóeszköz, amelyet hárompontos felfüggesztés nélküli traktorokhoz terveztek, mert sok országban gyakori ez a kialakítás. A CADDY CD lehetővé teszi az ilyen traktorok számára, hogy függesztett vagy félig függesztett gépekkel dolgozzanak.

Bednar munkagépek az AgroVario-tól

NAGY EMELŐTELJESÍTMÉNY

Maximum 5000 kg összsúlyú gépekhez

A CADDY CD univerzális hordozóeszköz hárompontos felfüggesztéssel szerelhető fel (III-as vagy IV-es kategória), ez lehetővé teszi, hogy maximum 5000 kg összsúlyú gépeket kapcsoljunk a hordozóeszközhöz.

Bednar munkagépek az AgroVario-tól

SZÉLES ABRONCSOK

Biztonságos szállítás nagy sebességnél is

A 14,5/80-18 méretű széles abroncsok magas gépstabilitást biztosítanak szállítás közben kilengés nélkül.

Bednar munkagépek az AgroVario-tól

BEDNAR GÉPEKKEL KOMBINÁLHATÓ

Bednar munkagépek az AgroVario-tól

TERRALAND TN

A TERRALAND TN egy univerzális talajlazító, melyet 65 centiméter mély talajművelésre terveztek. A gép eljuttatja a szükséges levegőt és nedvességet az alsó talajrétegekbe, feltöri a kemény talajt és intenzív lazítást végez egy menetben.

Bednar munkagépek az AgroVario-tól

TERRASTRIP ZN

A TERRASTRIP ZN egy sorművelő gép, melyet sávos talajművelésre terveztek. A sorművelő 55 centiméteres mélységig előkészíti a talaj sávjait széles sortávú növények (kukorica, szója, napraforgó) vetése előtt.

Bednar Univerzális hordozóeszköz az AgroVario-tól

STRIP-MASTER EN

A STRIP-MASTER EN egy sorművelő gép maximum 25 centiméteres munkamélységgel. Széles sortávú növények (kukorica, repce, cukorrépa) vetése előtti talajművelésre tervezték.