Fendt 1050 Vario traktor az AgroVario-tól
Fendt 1050 Vario- Az újgenerációs erőgép
2023-08-02

Az újgenerációs erőgép, ami tökéletesen kiszolgálja a nagygazdaságokat és bérvállalkozókat

Az erőgépek világában folyamatosan történik a fejlődés és a technológiai előrelépések. Az újgenerációs erőgépek kiemelkedő jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hatékony és megbízható munkavégzést. Ahhoz, hogy ezeket az erőgépeket a lehető legtöbb ember elérhesse és használhassa, fontos, hogy közérthetően és érdekesen számoljunk be róluk.

Az új erőgép, ami kiemelkedő teljesítményt nyújt

Az új erőgépünk a nagygazdaságok és bérvállalkozók számára készült. Egy olyan erőgépről van szó, amelyet élettartamra terveztek, így biztos lehet afelől, hogy hosszú távon is megbízhatóan használhatja majd a meglévő traktor eszközparkjával. A gép rendelkezik olyan technikai jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik a hatékony és gazdaságos munkavégzést, akár extrém körülmények között is.

Kiemelkedő funkciók és technológia

Az új erőgépünk több izgalmas funkcióval és technológiával van ellátva, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkavégzést.

VarioDrive hajtómű

A VarioDrive hajtómű lehetővé teszi, hogy a mellső- és hátsótengelyt egymástól függetlenül két hidromotor hajtsa. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vonóerőt az egyik traktortengelyről áthelyezze a másikra… mindezt automatikusan. Ez különösen előnyös sáros, homokos talajon vagy épp nehéz vontatási feladatok során kanyarban.

Hűtőrendszer

A gép hűtőrendszerének lelke egy nagyteljesítményű, motorfordulattól független fordulatszámú hidromotor által meghajtott ventilátor. Ez a ventilátor ferdén el van helyezve a hűtők előtt, és automatizáltan képes megfordítani a szívásirányt, így könnyen kitisztítja a hűtőrendszert.

Nagy teljesítményű hidraulikarendszer

Fendt 1050Vario hidraulika rendszer

Az új erőgépünk két elkülönített körrel szerelt nagy teljesítményű hidraulikarendszerrel van ellátva. A két 220 literes axiáldugattyús szivattyú az igényelt térfogatáramnak és nyomásnak megfelelően működik. Emellett a hidraulikaszűrő felügyeletnek köszönhetően a szűrő és a hidraulikaolaj cseréjének periódusa 2000 üzemóra vagy 24 hónap.

Gazdaságosság és hatékonyság

Az új erőgépünk rendelkezik egy olyan gyári rendszerrel, amely lehetővé teszi az automatikus keréknyomás-szabályzást. Ez 15%-kal nagyobb vonóerőt és területteljesítményt biztosít kisebb szlip mellett. Emellett kimagasló gazdaságosságot, kiemelkedő hatásfokot, hosszú élettartamot és nagy üzembiztonságot garantál.

FendtONE kezelőrendszer

Fendt One AgroVario

Az új erőgépünkön a FendtONE kezelőrendszer biztosítja a könnyű és gördülékeny munkavégzést. Ez a rendszer rugalmas kezelőszerv-kiosztással és funkciók áthelyezésével rendelkezik, amely lehetővé teszi a traktor személyre szabott működését. A rendszer teljesen kompatibilis az ISOBUS-technológiával. A 3L joystick irányváltó gombbal is rendelkezik és akár 27 funkciót képes vezérelni.

Kényelem és élvezet a munka mellett

Fendt 1050 Vario kabin AgroVario

Az új erőgépünk számos kényelmi és szórakoztató funkcióval rendelkezik. A gép automata légszűrő tisztítással van felszerelve, amely képes menet közben aktívan tisztítani a levegőszűrőt. Emiatt a napi légszűrőellenőrzés és tisztítás időigényes tevékenysége múlttá válik.

A traktor három felszereltségi szinten és két változatban érhető el. A legmagasabb felszereltségi szint kiváló precizitást nyújt, és rendelkezik olyan funkciókkal, mint a kijuttatási térkép kezelése és a teljesen automatikus táblavégi megfordulás kezelése (Fendt Turn Headland). A gép további kényelmi funkcióval is rendelkezik, például a Fendt Infotainment csomaggal, amely tartalmazza a 4.1 hangrendszert. Ezen kívül bőrkormányt és bőrülést is kérhet a traktorba.

Összegzés

Az újgenerációs erőgépünk tökéletes választás a nagygazdaságok és bérvállalkozók számára. Kiemelkedő teljesítményt nyújt, és rendelkezik azokkal a technológiai újításokkal, amelyek lehetővé teszik a hatékony és megbízható munkavégzést. A FendtONE kezelőrendszere és a kényelmi funkciók még inkább megkönnyítik a munkát és a gép használatát. Ne habozzon kipróbálni ezt az izgalmas erőgépet a gazdaságában!

További híreink
A Fendt nagy hasábbábálázók új generációja
2024-05-22
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02