Fendt Cargo T955

A kerekes rakodó a teleszkópos rakodógépek között

Maximális panoráma = maximális biztonság. A 4,25 m-es látószintre emelhető fülke az egész jármű alapkövét képezi. Az emelhető fülke és az azt követő gépkoncepció azt jelenti, hogy a teleszkópos gém stabilitását, az emelőmunkahenger rögzítési pontjait és a motortérben lévő teret illetően nincsenek akadályok.

Egyedi részletek, amelyek mindent megváltoztatnak

Fendt Cargo AgroVario
  • Egyedülálló, nagy emelési sebességű és rezgéscsillapított fülke a tökéletes 360°-os körbelátásért és a munkaszerszám egyedülálló rálátásáért
  • Masszív és tartós konstrukció a maximális megbízhatóság érdekében
  • Erős teleszkópos gém központosítással és oldalirányú vezetéssel
  • Óriási emelési nyomaték a kerekes rakodó méreteihez képest
  • Kis fordulási sugár a hosszú tengelytáv ellenére
  • Erőteljes, fokozatmentes sebességváltó
  • Erőteljes hidraulika, körülbelül 200 l/perc
  • 100%-os differenciálzár és szintezés
  • Nagy üzemanyag tartály
Fendt Momentum vetőgép - AgroVario Kft.

Gumiabroncsnyomás beállító rendszer

A gumiabroncs-felfújó rendszer a LoadLogic súlykezelő rendszer része. Különféle érzékelők segítik az abroncsnyomás automatikus beállítását.

Fendt Momentum vetőgép - AgroVario Kft.

LoadLogic súlyvezérlő rendszer

Súlyelosztási stratégiák

A LoadLogic súlyvezérlő rendszer opció hidraulikus súlyelosztó rendszert is tartalmaz. Ez 3 súlykezelési módot foglal magában: Terheléselosztás, a lebegő helyzetben a tandem alvázra központosítja a súlyt. A Terheléselosztás mód egyenletesen osztja el a gép terhelését az összes érintkezési pont között. A súlyközpontosított üzemmód leveszi a terhelést a külső támasztókerekekről, és a teljes súlyt a tandem alváz viseli. Biztosítja azt is, hogy elegendő támasztónyomás legyen, így a sorba épített ballasztsúlyok nem emelik fel a szárnyakat. Lebegő helyzetű üzemmódban az aktív hidraulikus szárny ballaszt ki van kapcsolva.

Fendt Momentum vetőgép - AgroVario Kft.

Következetesen pontos ültetés

A Vertical Contouring Toolbar (VCT) 165 cm-es vertikális magasságkülönbséget is képes kompenzálni. Minden, amire szüksége van hogy növényei egyenletes gyökérfejlődésen menjenek át a teljes munkaszélességben.

A következő lépés az Ön Fendt Cargo T955 teleszkópos rakodójához

Fendt teleszkópos rakodók AgroVario