Bednar SWIFTERDISC XO_F Univerzális tárcsás tarlóhántó az AgroVario-tól
Bednar Swifterdisc rövidtárcsa: Egy megbízható választás!
2023-07-10

Bednar SWIFTERDISC RÖVIDTÁRCSA: EGY MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS!

A tárcsás kultivátorok pótolhatatlan szerepet játszanak a BEDNAR termékportfóliójában és a mezőgazdasági vállalkozásokban. A SWIFTERDISC modellsorozat mostantól 3 és 18,4 méter közötti munkaszélességet kínál. Mind a kis-, mind a nagy mezőgazdasági vállalkozások számára személyre szabott megoldásokat kínálunk, akár egyszerű gépekre, akár TOP-konfigurációkra van szükségük, beleértve az elektromos és hidraulikus gépvezérlést is.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

Minden modell fel van szerelve a TWIN-DISC rendszerrel, amely garantálja az anyag nagy áteresztőképességét a gépen keresztül.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

A speciálisan kialakított agresszív tárcsák nagyobb vágási és keverési hatást biztosítanak, és sok felhasználó körében nagyon népszerűek.

UNIVERZÁLIS SWIFTERDISC RÖVIDTÁRCSÁK
A SWIFTERDISC

modellsorozat rendkívül sokoldalú tárcsás kultivátorokat tartalmaz, amelyeket minőségi tarlóhántásra és magágykészítésre terveztek. Az egyes modellek felszerelhetők a Crushbar simítóval vagy a Trash Cutter hengerrel. A gépek a tárcsa átmérője szerint akár 14 centiméteres mélységig is megművelhetik a talajt: 520 vagy 560 mm.

SWIFTERDISC XN: KOMPAKT RÖVIDTÁRCSA A MAGÁNGAZDÁLKODÓK SZÁMÁRA

A SWIFTERDISC XN sorozat 3 és 5 méter közötti munkaszélességű gépeket kínál. Ezek merev vagy összecsukható kivitelben kapható függesztett modellek. A merev modellek oldalsó tárcsákkal rendelkeznek, amelyek a biztonságos szállítás érdekében felhajthatók. A gép teljes munkaszélessége az oldalsó tárcsák munkapozícióba történő lehajtásával érhető el.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

SWIFTERDISC XO_F: A LEGNÉPSZERŰBB SWIFTERDISC MODELL

A SWIFTERDISC XO_F egy rendkívül népszerű tárcsás kultivátor, amely 520 vagy 560 mm-es tárcsákkal szerelhető fel. Az integrált szállítótengely, a kétsoros tárcsaelrendezés és a hidraulikus vonórúd nagy stabilitást garantál. A SWIFTERDISC XO_F modellsorozat 4 és 7,5 méter közötti munkaszélességgel kapható.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

SWIFTERDISC XO_PROFI: EGY ÚJ GENERÁCIÓ ‘X’ TÁRCSASOR ELRENDEZÉSSEL

Az XO_F modellsorozathoz képest a SWIFTERDISC XO_PROFI tárcsa több érdekes szerkezeti kialakítással rendelkezik, mint például az “X” tárcsasor elrendezés (X-PRECISE rendszer). Ez az innovatív kialakítás kiküszöböli a gép oldalra sodródását. A váz robusztusabb, és az egyes munkaszekciók közötti távolság nagyobb.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

SWIFTERDISC XE: TÁRCSÁS KULTIVÁTOR ELLENŐRZÖTT KIALAKÍTÁSSAL

A SWIFTERDISC XE modellsorozat rendkívül népszerű, ha a széles munkaszélességű gépekről van szó. A 10 vagy 12,4 méteres munkaszélességű gépek felszerelhetők az elülső Crushbar simítóval. A két összecsukható oldalkeret kiküszöböli a hidraulikahengerek és kenési pontok számát, és hozzájárul a jobb súlyelosztáshoz. A gép folyamatosan fordul a táblavégeken a támkerekek, a hátsó hengerek és a szállítótengely segítségével.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

SWIFTERDISC XE_PROFI: INTELLIGENS RÖVIDTÁRCSA VÁLASZTHATÓ ELEKTRO-HIDRAULIKUS VEZÉRLÉSSEL

Az XE_PROFI modellek a SWIFTERDISC zászlóshajó termékcsaládja. Ez egy ISOBUS-kompatibilis rövidtárcsa, amely elektro-hidraulikus vezérléssel felszerelve teljesen automatizált gép összecsukást és szétnyitást biztosít egyetlen gombnyomással. A gép az X-PRECISE tárcsaelrendezéssel, az elülső dupla, forgó támkerékkel vagy az ALFA DRILL vetőegység felszerelésének lehetőségével is rendelkezik.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól

SWIFTERDISC XE_MEGA: TÁRCSÁS KULTIVÁTOR A MAXIMÁLIS NAPI HOZAMÉRT

A SWIFTERDISC XE_MEGA sorozat, amely 16,4 és 18,4 méter közötti munkaszélességű modelleket kínál, a legnagyobb mezőgazdasági vállalkozások számára készült. A SWIFTERDISC XE_MEGA a piacon kapható legerősebb traktorokhoz készült, amelyek akár 230 hektár napi teljesítmény elérésére is képesek. Annak ellenére, hogy hatalmas munkaterülettel rendelkező gépről van szó, a közúti szállításhoz biztonságosan összecsukható a 3 méteres szállítási szélességre.

Bednar Swifterdisc rövidtárcsa az AgroVario-tól
További híreink
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
FENDT MultiDeal akció
2024-02-07
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02