Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Terraland TN

TALAJLAZÍTÓ MINŐSÉGI MÉLY TALAJMŰVELÉSHEZ

A TERRALAND TN függesztett talajlazítót 65 centiméter mély talajművelésre tervezték. Az teszi sikeressé a gépet, hogy helyettesítheti a klasszikus talajművelést, és az ekével összehasonlítva mélyebben, gyorsabban és alacsonyabb vonóerő-igényekkel dolgozik. A TERRALND TN talajlazító kétféle munkaszélességgel rendelhető: 3 és 4 méter. A gép alkalmas mély talajlazításra és nagy mennyiségű növényi maradvány beépítésére.

Bednar Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

TERRALAND TN talajlazító mély lazításhoz, a kapák és hengerek lecserélhetőek, így a gép professzionális altalajművelővé alakítható.

KÉTFÉLE TERRALAND TN

Kétféle munkamélység és kétféle védelem

A TERRALAND TN kétféle változatban készül: TN_D 65 centiméteres munkamélységgel és TN_M 55 centiméteres munkamélységgel. A kapák nyírócsavaros vagy hidraulikus védelemmel rendelkeznek.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

ÚJ TERRALAND TN 4000 HD9

Munkaszélesség 4 méter, szállítási szélesség 3 méter.

A függesztett TERRALAND TN 4000 HD9 lazító 9 db késsel van felszerelve, 45 cm-es osztással. Az egyes kések hidraulikus túlterhelés elleni védelemmel vannak ellátva. A TERRALAND TN 4000 HD9 lazító szállítási szélessége 3 m, így biztosítva a problémamentes szállítást az utakon. A TN 4000 HD9 lazító felszerelhető a hátsó V-gyűrűs tömörítő hengerrel is.

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

EGY VÁZ, KÉTFÉLE FELSZERELÉSI LEHETŐSÉG

Terraland tn kombinált talajlazító és professzionális altalajművelő

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

Mélylazítás

A TERRALAND TN talajlazító Active-Mix kapákkal és tarajos hengerekkel alkalmas a mélylazításra. A kapák különleges formájuknak köszönhetően könnyen behatolnak a talajba, valamint kiváló lazító- és keverőhatást biztosítanak. A gép egy menetben mély talajlazításra, intenzív keverésre és simításra képes.

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

Altalajművelés

A TERRALAND TN váz felszerelhető speciális, negatív szögállású Zero-Mix kapákkal és acél Cutpack-hengerrel aktív keverés nélküli altalajműveléshez. Ez a művelet alkalmas a kemény talajrétegek eltávolítására, a talajprofil levegőztetésére és megfelelő talajkörnyezetet teremt.

ÖSSZESZERELT ALKATRÉSZEK

Mi az előnye? A hosszabb élettartam.

A TERRALAND TN talajlazító egyes részei összeszerelve vannak, nem hegesztve. Az összeszerelt alkatrészek többször hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint az összehegesztett alkatrészek.

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

MÉLYLAZÍTÁS ÉS RÖGMORZSOLÁS

Két művelet egy menetben, idő- és pénzmegtakarítás

A TERRALAND TN talajlazító két kapasorból áll, melyet tarajos tandemhengerek követnek. A kapák mély talajlazítást végeznek, a tarajos tandemhengerek átfedésben vannak, és kiváló morzsolóhatással bírnak. A hengerek előnye, hogy a körülményeknek megfelelően állíthatóak be, például sziklás talajhoz.

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

VÁZANKÉNT 5, 7 VAGY 9 KAPA

A még intenzívebb talajlazításért

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

TERRALAND TN 3000

A TERRALAND TN 3000 vázára öt vagy hét kapa szerelhető fel. A kapák közti távolság öt kapa esetén 60 centiméter, hét kapa esetén 40 centiméter. Ez a kialakítás még jobb lazító- és keverőhatással bír.

Bednar Terraland TN függesztett lazító az AgroVario-tól

TERRALAND TN 4000

A TERRALAND TN 4000 vázára hét vagy kilenc kapa szerelhető fel. A kapák közti távolság hét kapa esetén 56,5 centiméter, kilenc kapa esetén 42,5 centiméter.

SZÉLES KAPA ÉS SZÁRNY VÁLASZTÉK

Módosítsa gépét az Ön feltételeinek megfelelően.

Az Active-Mix fogak felszerelhetők 70 mm szélességű vésővel az intenzív lazításhoz, vagy 40 mm szélességű vésőkkel az igényes körülményekhez és a mélymunkához. A fogak szárnyai alávágják a fellazult alsó réteget, hogy megakadályozzák a rögképződést. Vésők és szárnyak a rendkívül tartós LONG LIFE változatban (40 mm, 55 mm és 70 mm) is kaphatók. Minél mélyebben dolgozik, annál keskenyebbnek kell lennie a vésőnek.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

MŰTRÁGYATARTÁLYOKKAL KOMBINÁLHATÓ

Precíz műtrágya-adagolás a bednar túlnyomásos tartályoknak köszönhetően

Bednar TERRALAND TN_PROFI Professzionális talajlazító az AgroVario-tól

FERTI-BOX FB_F

A FERTI-BOX FB_F tartályt közvetlenül a talajprofilba történő trágyázásra tervezték, kapacitása 1900-2200 liter. A műtrágya pneumatikusan oszlik el a mellső tartályból az elosztófejbe.

Bednar TERRALAND DO Kombinált talajlazító az AgroVario-tól

FERTI-CART FC

A FERTI-CART FC vontatott tartály kapacitása 3500 liter. A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy alacsonyabb minőségű műtrágyát alkalmazzunk. A TERRALAND TN talajlazító könnyen a tartályhoz kapcsolható a hárompontos felfüggesztésnél.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

COMBO SYSTEM CS

A COMBO SYSTEM CS vontatott kétkamrás tartály kapacitása 5000 liter. A talajlazító a tartály hárompontos felfüggesztéséhez kapcsolható. A kétkamrás tartály lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle műtrágyát alkalmazzunk, vagy mindkét kamrát egyféle műtrágyához használjuk.