Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Terraland TO

A LEGNAGYOBB MUNKASZÉLESSÉGŰ TALAJLAZÍTÓ

A TERRALAND TO félig függesztett talajlazító a talaj mélyművelésére szolgál a piacon lévő legerősebb traktorokkal kombinálva. A gép strapabíró és robusztus vázzal rendelkezik. Ez alkalmassá teszi a talaj feldolgozására 55 centiméteres mélységig, még 6,4 méteres munkaszélesség mellett is. A művelőegységek közé épített szállítótengely lehetővé teszi a TERRALAND TO talajlazító számára a hátsó hengerek nélküli munkavégzést.

Bednar TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

TERRALAND TO félig függesztett talajlazító mélylazításhoz, a kapák és hengerek lecserélhetőek, így a gép professzionális altalajművelővé alakítható.

HIDRAULIKUS VÉDELEM

Intenzív talajművelés 55 centiméteres mélységig

A félig függesztett talajlazító kétféle munkaszélességgel rendelhető: 4 és 6,4 méter. A rendkívül robusztus váz 150×150 mm átmérőjű konzolokból áll, ez a hidraulikus kapavédelemmel együtt lehetővé teszi az intenzív talajművelést 55 centiméteres mélységig. A NON-STOP hidraulikus védelem 1000-1500 kg-ra van előterhelve.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

EGY VÁZ, KÉTFÉLE FELSZERELÉSI LEHETŐSÉG

TERRALAND TO kombinált talajlazító és professzionális altalajművelő

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

Mélylazítás

A TERRALAND TO talajlazító Active-Mix kapákkal és tarajos hengerekkel alkalmas a mélylazításra. A kapák különleges formájuknak köszönhetően könnyen behatolnak a talajba, valamint kiváló lazító- és keverőhatást biztosítanak. A gép egy menetben mély talajlazításra, intenzív keverésre és simításra képes.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

Altalajművelés

A TERRALAND TO váza felszerelhető speciális, negatív szögállású Zero-Mix kapákkal és acél Cutpack-hengerrel aktív keverés nélküli altalajműveléshez. Ez a művelet alkalmas a kemény talajrétegek eltávolítására, a talajprofil levegőztetésére és megfelelő talajkörnyezetet teremt.

MÉLYLAZÍTÁS ÉS RÖGMORZSOLÁS

Két művelet egy menetben, idő- és pénzmegtakarítás

A TERRALAND TO talajlazító két kapasorból áll, melyet tarajos tandemhengerek követnek. A kapák mély talajlazítást végeznek, a tarajos tandemhengerek átfedésben vannak, és kiváló morzsolóhatással bírnak. A hengerek előnye, hogy a körülményeknek megfelelően állíthatóak be, például sziklás talajhoz.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

INTEGRÁLT FUTÓMŰ

Hátsó tömörítőhengerek nélküli talajművelés kedvezőtlen körülmények között

A TERRALAND TO félig függesztett talajlazító két kapasora között található a szállítótengely. Ez a szerkezeti kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet kedvezőtlen körülmények között is használjuk, mivel a hátsó hengerek könnyen deaktiválhatóak. Így megakadályozhatjuk a hengerek nemkívánatos eltömődését. Továbbá a tengely csökkenti a fordulási sugarat.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

SZÉLES KAPA ÉS SZÁRNY VÁLASZTÉK

Módosítsa gépét az Ön feltételeinek megfelelően.

Az Active-Mix fogak felszerelhetők 70 mm szélességű vésővel az intenzív lazításhoz, vagy 40 mm szélességű vésőkkel az igényes körülményekhez és a mélymunkához. A fogak szárnyai alávágják a fellazult alsó réteget, hogy megakadályozzák a rögképződést. Vésők és szárnyak a rendkívül tartós LONG LIFE változatban (40 mm, 55 mm és 70 mm) is kaphatók. Minél mélyebben dolgozik, annál keskenyebbnek kell lennie a vésőnek.

Bednar TERRALAND TN_PROFI Professzionális talajlazító az AgroVario-tól

CTF-RENDSZEREKBEN IS ALKALMAZHATÓ A 6,4 MÉTERES

MUNKASZÉLESSÉGNEK KÖSZÖNHETŐEN

Kevesebb számú áthaladás és talajtömörítés
A CTF-rendszer megakadályozza a talaj tömörítését és optimalizálja a szántóföldön való áthaladások számát. Az egyes munkagépek a teljes munkaszélesség mentén haladnak (6, 12, 18, 24 m stb.). Ez megakadályozza az egyenetlen tömörítést a terepen.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

MŰTRÁGYATARTÁLYOKKAL KOMBINÁLHATÓ

Precíz műtrágya-adagolás a BEDNAR túlnyomásos tartályoknak köszönhetően

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól

A FERTI-BOX FB

A FERTI-BOX FB tartályt közvetlenül a talajprofilba történő trágyázásra tervezték, kapacitása 3000 liter. A műtrágya pneumatikusan oszlik el a mellső tartályból az elosztófejbe.

Bednar TERRALAND DO Kombinált talajlazító az AgroVario-tól

FERTI-CART FC

A FERTI-CART FC vontatott tartály kapacitása 3500 liter. A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy alacsonyabb minőségű műtrágyát alkalmazzunk.

Bednar ACTROS RO Kombinált talajművelő az AgroVario-tól

COMBO SYSTEM CS

A COMBO SYSTEM CS vontatott kétkamrás tartály kapacitása 5000 liter. A vetőrúd a tartály hárompontos felfüggesztéséhez kapcsolható. A kétkamrás tartály lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle növényt vessünk el, vagy vetés közben műtrágyát juttassunk a sorok közé.

ÁLLÍTSE BE A GÉPET A SZEZONRA

TERRALAND TO Zero-mix kapákkal és Cutpack hengerrel

Nyáron a mély talajművelés során talajnedvesség-veszteség léphet fel. Ezért kifejlesztettük a „Zero-Mix”-et, egy speciális negatív szögű lazító kést a TERRALAND TO géphez. A lazító kés eltávolítja a tömörödött talajrétegeket, levegőzteti a talajszelvényt és megfelelő talajkörnyezetet teremt. A nehéz acél Cutpack henger visszatömöríti a talaj felszínét.

TERRALAND TO Félig függesztett talajlazító az AgroVario-tól