Bednar munkagépek az AgroVario-tól
Bednar Terrastrip ZN

KOMBINÁLT GÉP 55 CENTIMÉTER MÉLY TALAJMŰVELÉSHEZ.

A TERRASTRIP ZN egy speciálisan tervezett mélykultivátor, amely a TERRALAND talajlazítóra épül. A váz robusztussága 55 cm mélységig teszi lehetővé a sávos talajművelést. A TERRASTRIP ZN összecsukható és merev formában is kapható. A TERRASTRIP ZN kultivátor merev változata alkalmas a sávok feldolgozására 45-51 centiméteres sorközzel, az összecsukható változat 70-75 centis sorközzel dolgozik.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Sorművelő, melyet 55 centiméter mély talajművelésre terveztek.

TERRASTRIP ZN SORMŰVELŐ

Sávos talajművelés 55 centiméteres mélységig

A TERRASTRIP ZN a talajlazító és a sorművelő gépek egyedülálló kombinációja, amely mély talajművelésre alkalmas olyan növények termesztése esetén, mint a kukorica, a napraforgó, a repce, a cukorrépa vagy a szója. A speciálisan tervezett kapák és a robusztus váz 55 centiméteres mélységig teszi lehetővé a talajművelést.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

ROBUSZTUSSÁG

Erős ALFORM acél

A TERRASTRIP ZN sorművelő nagyrészt a robusztus vázból áll, mely erős Alform acélból készült. Ez biztosítja a gép strapabírását, még a maximális 55 centiméteres mélységnél is.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

SÁVOS TALAJMŰVELÉS

Jelentős Gazdasági Előnyök

A sávos talajművelés előnyei: a feldolgozott talajsávok gyorsabb felmelegedése és levegőztetése, csökkentett erózió, jobb vízfelvétel a direktvetéshez képest és granulált vagy szerves műtrágya célzott kijuttatása a megművelt sávokba.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

EGY MODELL

Négy verzió

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

Sorművelő kukoricához és napraforgóhoz

A TERRASTRIP ZN 8/75 ideális sávos talajművelésre a 70-80 centiméteres sortávolsággal elvetett növényeknél. Hat méter munkaszélességű és két kapasorral van felszerelve, a sorok közötti távolság 75 (70/80) centiméter. A gép könnyen összecsukható szállítási helyzetbe, olyankor szélessége nem haladja meg a 3 métert.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

Sorművelő cukorrépához

A cukorrépát leggyakrabban 45-50 centiméteres sortávolsággal ültetik. A merev (nem összecsukható) TERRASTRIP ZN 8R / 45, 8R / 50 és 9R / 51 modellek alkalmasak az ilyen sávok művelésére. Két sorban 8 vagy 9 kapa áll rendelkezésre a 9R / 51 modellben, a gép sávos talajművelést végez 45-50 centiméteres sorközzel, a 9R / 51-es modellben pedig 51 centiméteres sorközzel.

EGY VÁZ, KÉTFÉLE FELSZERELTSÉG

A TERRASTRIP Sorművelőt Kétféle Kapával Szerelhetjük Fel

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

ACTIVE-MIX kapák

Mélylazítás
Az Active-Mix kapák speciális formájuknak köszönhetően könnyen behatolnak a talajba, valamint kiváló lazító- és keverőhatást biztosítanak. Egy menetben mélyen fellazítják a talajprofilt, átforgatják azt, majd elsimítják az egyenetlenségeket.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

ZERO-MIX kapák

A talaj levegőztetése keverés nélkül
A speciális, negatív szögállású Zero-Mix kapák aktív talajkeverés nélkül művelik meg a talajt. Ez a művelet alkalmas a kemény talajrétegek eltávolítására, a talajprofil levegőztetésére és a megfelelő talajkörnyezet kialakítására. A tökéletes felületkiegyenlítés érdekében a TERRASTRIP ZN acél Cutpack-hengerrel van felszerelve.

KÉTFÉLE MUNKAMÉLYSÉG

Műtrágya-alkalmazáshoz

A talajlazítást érdemes profiltrágyázással kombinálni, a műtrágyát közvetlenül a feldolgozott sávokba, a növény gyökérzónájába kell kijuttatni. Különböző mélységi szinteken adagolható a műtrágya. A laza és műtrágyázott sávok ideális környezetet teremtenek a gazdag gyökérzet kialakulásához.

Bednar Terrastrip ZN sorművelő az AgroVario-tól

TRÁGYA- VAGY HÍGTRÁGYA-ALKALMAZÁS

Talaj-, idő- és pénzmegtakarítás egy menetben

Bednar Row-Master RN_Profi Univerzális kultivátor az AgroVario-tól

FERTI-BOX FB_F

A FERTI-BOX FB_F tartályt közvetlenül a talajprofilba történő trágyázásra tervezték, kapacitása 1900-2200 liter. A műtrágya pneumatikusan oszlik el az első tartályból az elosztófejbe.

Bednar STRIP-MASTER EN Sorművelő az AgroVario-tól

FERTI-CART FC

A FERTI-CART FC vontatott tartály kapacitása 3500 liter. A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy alacsonyabb minőségű műtrágyát alkalmazzunk. A TERRASTRIP ZN-nel könnyen összekapcsolható a hárompontos felfüggesztésnél.

Bednar STRIP-MASTER EN Sorművelő az AgroVario-tól

COMBO SYSTEM CS

A COMBO SYSTEM CS vontatott kétkamrás tartály kapacitása 5000 liter. A vetőrúd a tartály hárompontos felfüggesztéséhez kapcsolható. A kétkamrás tartály lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle növényt vessünk el, vagy vetés közben műtrágyát juttassunk a sorok közé.