AgroVario Kft. Ács Központi telephely
Új Fendt termékek bevezetése Magyarországon
2022-09-09

Az AgroVario Kft-t az AXIÁL Kft. és pénzügyi befektetők alapították a Fendt termékek önálló márkaképviseletének megszervezése érdekében. 2022-től a Fendt betakarítástechnika – kombájnok, zöldsoros eszközök, bálázók, permetezők –, majd 2023. július 1-től a traktorok forgalmazásával kiegészülve a teljes Fendt termékpaletta értékesítése az AgroVario Kft. tevékenységének alapja.

Mezőgazdasági termelő partnereink igényeihez igazodva folyamatosan bővítjük az általunk forgalmazott gépek körét, így kizárólagos forgalmazói lettünk a HB Brantner pótkocsiknak, a Bednar talajművelő eszközöknek és vetőgépeknek, illetve felvettük a forgalmazott termékek körébe a betakarítástechnikához illeszkedő BISO és Geringhoff adaptereket és vágóasztalszállító kocsikat is.

A változó gazdálkodási környezethez való legjobb alkalmazkodás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötöttünk a BAUER Kft-vel az öntözéstechnikához kapcsolódó értékesítési tevékenység országos kiterjedésű ellátására, összekapcsolva a BAUER Hungária Kft-nél rendelkezésre álló magas szintű mérnöki szaktudást az AgroVario Kft. piacismeretével és értékesítési hálózatának aktivitásával. Az együttműködés keretében alkatrészforgalmazást és szervizszolgáltatást is nyújtunk Magyarország egész területén, biztosítva a leggyorsabb reakcióidőt a kritikus időszakokban a BAUER partnerek részére.

A magas színvonalat képviselő termékkör értékesítése érdekében országos kereskedelmi hálózattal rendelkezünk, 10 magasan képzett és felkészült értékesítő kolléga garantálja partnereink igényeinek kiszolgálását, tanácsadással támogatva a legmegfelelőbb beruházási döntések meghozatalát. Az értékesítési tevékenység támogatása elképzelhetetlen szakszerű szervizháttér kiépítése nélkül. Társaságunk 2022-től folyamatosan bővíti telephelyeinek számát, amely telephelyfejlesztési programunk befejezésére az ország 8 különböző pontján elérhető szerviz- és alkatrészbázist jelent. A már jelenleg is működő ácsi, békéscsabai, miskolci telephely mellett 2023 végéig megnyitásra kerül a kaposmérői, szolnoki és szekszárdi telephelyünk, illetve elkezdtük új telephelyek építésének előkészítését Nagykállón és Sárváron.

Célunk, hogy megőrizve a Fendt termékek elmúlt években megszokott magas minőségű kiszolgálását, az AgroVario Kft-n keresztül olyan gépcsaládok forgalmazásának is új lendületet adjunk, amelyek a legmagasabb színvonalat képviselik és kiemelkedő minőség mellett biztosítják a hatékony, eredményes gazdálkodás feltételeit.

„Az AXIÁL Kft. – 75%-os részesedésén keresztül – biztosítja, hogy a magyar gazdák továbbra is megkapják azt a legmagasabb színvonalat és minőséget az értékesítés utáni szolgáltatásokban, amelyről az AXIÁL és a Fendt márka is ismert.” – emelte ki Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

„Magyarország kivételesen erős agrárszektorral rendelkezik és remek potenciált kínál a Fendt által a piacon eddig nem képviselt termékcsaládok bevezetési programjához. Célunk, hogy teljeskörűen kínáljuk gazdag termékpalettánk kiváló minőségű gépeit a magyar gazdák számára.” – nyilatkozta Christian Erkens, a Fendt márka értékesítési igazgatója az európai és közel-keleti régióban.

További információkért kollégáink állnak rendelkezésére:
Szrnka Péter
Tel:+36-30/730-9559
Albert Csaba
Tel: +36-30/967-8665
Területileg illetékes kollégáink elérhetőségeiért KATTINTSON IDE >>
További híreink
5 tipp az Agrifac permetezőgép felkészítéséhez az új szezonra
2024-04-10
A FENDT AZ ELSŐ HELYEN A DLG IMAGEBAROMETER 2023/24 VERSENYÉBEN
2024-03-27
FENDT MultiDeal akció
2024-02-07
Az Axiál Csoport új stratégiája részeként folyamatban van az AgroVario Kft üzletrészeinek értékesítése az eddigi kisebbségi tulajdonos részére
2024-01-11
AGROVARIO nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023-12-20
Agritechnica fénypontja 2023: Mostantól a Fendt Vario traktorokat joystickkel is lehet irányítani
2023-11-02